• rtr

Adjustable Proportioning Klep Blok jeung Distribusi Blok Jeung OEM PVC-B

Adjustable Proportioning Klep Blok jeung Distribusi Blok Jeung OEM PVC-B

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

The AU0505-APV04 adjustable block distribution klep sabanding cocog pikeun marake disc hareup, sistem marake kendang pungkur.finish dicét hideung.Klep ngabantosan ngatur tekanan marake sareng kéngingkeun kasaimbangan bias rem anu leres antara payun sareng pungkur.Saklar lampu rem dipasang dina blok, sareng ogé tiasa dibungkus sacara misah.Sakabeh set gaduh kawat pigtail, pas 3/16″.Sedengkeun pikeun liang, aya dua inlets of 3/8″-24 bikang inverted flare & tilu outlet of 3/8″-24 bikang inverted flare

Ngaganti pikeun:

1955-1957 Chevy
1958-1964 Chevrolet-impala
1965-1966 Chevrolet-impala
1964-1972 Chevelle GTO 442 GS
1967-1969 Camaro / Firebird
1964-1967 Chevrolet Nova
1968-1974 Nova Ventura Omega Apollo
1967-1972 Chevy sareng GMC treuk
1960-1966 Chevy sareng GMC Trucks


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami