• rtr

Knob Proportioning Valve Kit Adjustable Sareng Kénca Bracket OEM 260-13190

Knob Proportioning Valve Kit Adjustable Sareng Kénca Bracket OEM 260-13190

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

HBS # AU0005-APV05LK ajustable marake proportioning klep kit boga bracket kénca, dua bolts, dua garis marake prebent na dua washers datar.Nomer bagian ngagantian nyaéta wilwood # 260-14248 & 260-15667.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami