• rtr

Clutch Budak Silinder Jeung OEM # 531962452704 Pikeun Zetor

Clutch Budak Silinder Jeung OEM # 531962452704 Pikeun Zetor

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Silinder budak clutch mangrupikeun bagian ngagantian pikeun nomer bagian OEM 531962452704, 62452704, 70112714, 70112715, 70112730. Diaméter piston tina silinder clutch nyaéta 25mm.Cocog jeung Zetor Tractor 5211, 5245, 6211, 6245, 7211, 7245, 7245H, 7711, 7711T, 7745, 7745H, 7745.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami