• rtr

Bubuka parusahaan

Profil Perusahaan

Quzhou Hipsen Trading Parts Co., Ltd. diadegkeun dina 2015, kalayan ibukota kadaptar 5 juta Yuan.Kami mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan kamampuan panalungtikan & pamekaran, sareng departemen produksi & pamasaran.Aya pabrik, disebut Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd. ("HBS" pikeun pondok) kalayan aréa wangunan 3000 méter pasagi.

Kami bulanan ngahasilkeun langkung ti 300 rébu potongan rakitan rem cakram, sapertos klep proporsi rem, silinder master marake, kaliper marake sareng sajabana ...

factory

PELAYANAN

Kami bakal nawiskeun jasa profésional
pikeunRem hidrolikBagéan

Pausahaan HBS perenahna di wétaneun Propinsi Zhejiang (Cina) - Kota Quzhou.Pelabuhan anu pangcaketna nyaéta Ningbo & Shanghai, sareng transportasina saé pisan.Ayeuna kami gaduh langkung ti 50 karyawan, nyaéta 8 teknisi sareng 5 staf QC kalebet.

Kami bakal nawiskeun jasa profésional pikeun Bagian Rem Hidrolik, anu aya dina kisaran Rem Hidrolik, Hydro-boosters pikeun Otomotif, Master Silinder, Caliper & Rem Cakram pikeun Motor & ATV, UTV, sareng bagian rem pikeun mesin konstruksi & alat pertanian.

Kusabab ngadegna, parusahaan geus salawasna neruskeun prinsip "customer munggaran, kualitas kahiji, inovasi-berorientasi jeung jasa integritas".Pausahaan loba ilubiung dina rupa paméran, ngembangna gawé babarengan jeung konsumén.

Pabrik urang

Samentara éta, produk urang anu populér kalayan konsumén alatan kualitas stabil sarta tingkat ongkos lumrah.Dina prosés ngembangkeun jangka panjang, parusahaan geus ngadegkeun hubungan gawé babarengan stabil & alus kalawan leuwih ti 100 konsumén asing, sarta lolobana ti Éropa sarta Amérika Kalér, kayaning sababaraha pausahaan kawentar: Cardone, Wilwood jeung saterusna.

Kalawan rentang pinuh ku produk, urang bisa minuhan sakabéh sarat pameseran Anjeun.Waktos kalungguhan urang bakal 30 dugi ka 40 dinten saatos persetujuan pesenan énggal kalayan pangiriman gancang.Kalayan sumanget perusahaan urang "Gawé babarengan, narékahan pikeun Leuwih alus", urang bakal coba pangalusna kami pikeun ngembangkeun efisiensi jeung kompetisi urang jadi pangalusna produsén bagian marake di Cina.

aboutimgiri
aboutimg (1)
laboratory
abouimt