• rtr

Ursus marake kabayang Silinder

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Silinder roda marake traktor ieu mangrupikeun bagian ngagantian pikeun OEM # 531900952620 Beta # WC02705.Diaméter liang nyaéta 32mm.Éta dipasang ku segel EPDM.Sarta eta fits pikeun Ursus Desta Forklifts;Ursus Traktor C360;Zetors Tractor 12011, 2023, 3011. Nomer bagian silih tukeur tina silinder budak rem nyaéta 50526200, sareng 952620.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami