• rtr

Pompa Master Rem Rear Sareng OEM # 1911515 Pikeun Polaris ATV UTV GEM Sadaya Model

Pompa Master Rem Rear Sareng OEM # 1911515 Pikeun Polaris ATV UTV GEM Sadaya Model

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:

Pompa master rem ATV / UTV / Motor mangrupikeun bagian ngagantian pikeun OEM # 1911234, 1911168, 2203454, 1912463, 1911515, sareng 2204117. Éta dipasang dina posisi pungkur.Diaméter piston bore nyaeta 19.05mm.Jarak dipasang nyaéta 89mm.Aya dua liang kalayan ukuran M10x1.25.Éta cocog sareng tanki reservoir.Diménsi séjén ditémbongkeun saperti kieu:

Rear-Brake-Master-Pump-With-OEM#-1911515-For-Polaris-ATV-UTV-GEM-All-Models

Nalika kakuatan tekanan ka cup minyak ngahontal 0.5MPa, cangkir moal warped tur jadi bodas.Beungeutna anodized oksidasi teuas, nu-bakal nyieun bukti abrasion awak kalayan umur operasi leuwih panjang.

Rear Brake Master Pump With OEM# 1911515 For Polaris ATV UTV GEM All Models (2)

Perlengkapan:

Sareng pikeun uji produk urang, kami bakal ngajantenkeun produk 100% diuji tina sealability & stroke dianggurkeun, sareng janten 5% diuji tina t tekanan tinggi.Éta cocog pikeun Polaris ATV / Sareng ieu mangrupikeun detil aplikasi:

Taun

Jieun

Modél

2010-2014

Polaris

Ranger 400

2012-2013

Polaris

Ranger 500

2014-2015

Polaris

Pedaran 570

2010-2015

Polaris

Ranger 700

2010-2016

Polaris

Ranger 800

2012-2016

Polaris

Ranger 900

2012-2014

Polaris

Ranger 900 Diesel

2015

Polaris

Ranger 1000 Diesel

2014-2016

Polaris

Ranger Diesel

2015

Polaris

Ranger Diesel HST

2010-2014

Polaris

RZR 4.800

2012-216

Polaris

RZR 570

2008-2014

Polaris

RZR 800 (Sadaya Modél Kaasup S sareng 4)

2011-2016

Polaris

RZR 900 (Kaasup RZR 900 4)

2014-2016

Polaris

RZR 1000

2009

Polaris

RZR S

2016-2017

Polaris

Umum 1000

2013-2014

Polaris

Brutus

2013-2015

Polaris

Brutus HD

2015-2016

Polaris

M1400

2010-2012

Polaris

Ranger LSV

2010-2016

Polaris

Ranger EV

2015-2016

Polaris

Ranger ETX

2013-2016

GEM

e2

2013-2016

GEM

e4

2013-2016

GEM

e4s4S

2013-2016

GEM

e6

2013-2016

GEM

e6s

2013-2016

GEM

eL

2013-2016

GEM

es

2013-2016

GEM

em1400

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS" kanggo pondok)didirikan dina 2015, kalawan ibukota didaptarkeun 5 juta Yuan.Kami mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan kamampuan panalungtikan & pamekaran, sareng produksi, aréa gedongna 3000 méter pasagi.

Kami bulanan ngahasilkeun langkung ti 300K buah rakitan rem cakram, sapertos Klep Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Calipers Rem sareng Hydro-Boosters...jsb.

Pabrik urang

Oproduk ur populér ti dunya alatan konsistensi pisan stabil dina tingkat kualitas jeung ongkos lumrah.Dina prosés pangembangan jangka panjang, perusahaan parantos ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng stabil sareng langkung ti 100 konsumén reputasi, sapertos Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…saterasna.

Misi kami nyaéta "The Guardian Of Kasalametan nyetir”.Sumanget perusahaan urang nyaéta "Gawe Babarengan, Narékahan Pikeun Langkung Saé", kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngembangkeun efisiensi sareng kompetisi janten produsén suku cadang anu pangsaéna di China.

1636546019(1)

Mitra Kami

Keunggulan Kami

partner

1. produk kualitas dipercaya dipilih ku konsumén reputasi.
2. OEM / ODM SOP di garis produksi urang per Spesifikasina of ISO / TS16949.
3. rojongan téhnik profésional ti tim insinyur urang.
4. produk rentang pinuh hidrolik & rem listrik pikeun pilihan Anjeun.
5.Fast waktos kalungguhan kalawan 20 ~ 30 poé kana persetujuan ti pesenan anyar pikeun kaluar produk rak.
6. Kami lokasina di Quzhou deukeut ka palabuhan sagara pangbadagna Ningbo, sarta Shanghai, nu merenah pikeun pengiriman barang darat ka palabuhan (Sabudeureun 300 Miles nyetir).

1632907233(8)

Q1.Kumaha carana abdi tiasa harga?
Punten wartosan kami cara kontak sareng sarat anjeun, sapertos dimensi, bahan, kuantitas sareng anu sanésna.

Q2.Naon istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, jeung saterusna.Sareng biasana, deposit 50% diperyogikeun pikeun rencana produksi, sareng kasaimbangan sateuacan kiriman.

Q3.Kumaha carana abdi tiasa sampel?
Urang bakal nawiskeun sampel ka anjeun saméméh bade kana produksi masal.

Q4.Kumaha kadali kualitas anjeun?
Urang beroperasi sakumaha per TS16949 jeung aturan urang saperti kieu.

微信图片_20211123144847

Q5.Kumaha waktos pangiriman?
Barang biasana réngsé dina 30-60 dinten saatos pamayaran anjeun.

Aya nu Heboh Datang

Éta bakal endah pisan!Ngadaptar pikeun manggihan lamun geus siap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami