• rtr

Silinder Brake Drum Master Sareng OEM C9AZ-2140 Pikeun 1967 Ford Mustang

Silinder Brake Drum Master Sareng OEM C9AZ-2140 Pikeun 1967 Ford Mustang

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Diaméter piston tina silinder master OEM C9AZ-2140 nyaéta 1 inci, anu sami sareng 25.4mm.Silinder marake sirkuit ganda gaduh dua palabuhan outlet dina hiji sisi, anu ukuranana 1 / 2-20 "hiji primér sareng 9 / 16-18" tina sékundér.Ieu nomer rujukan anu sanés: 5472664, 5472969, C7AZ-2140-C, C7AZ-2140-H, C7AZ-2140-M, C7ZZ-2140-C, C9AZ-2140-D, D2AZ-2140-B.Hal ieu dianggo dina sistem rem Drum, sareng aplikasi khusus nyaéta kieu:
Ford 1967-1972 Galaxy
Ford 1967-1970 Mustang
Ford 1967-1970 Cougar

Inpormasi Dasar

Modél No.: C9AZ-2140

Merk: HBS

Jenis: Sistim marake

Bahan: Aluminium

Sertifikasi: ISO / TS16949

Klasifikasi: Disc

Inpo tambahan

Jumlah bagian silih tukeur: 5472664, 5472969, C7AZ-2140-C, C7AZ-2140-H,
C7AZ-2140-M, C7ZZ-2140-C, C9AZ-2140-D, D2AZ-2140-B
Kelengkapan: Ford

Panjelasan Produk

 

Pompa Vakum Rem Listrik pikeun mobil hibrida solar naraka Bagian # UP30 009286001 HLA-009286001 760687128847

Katerangan:

Ieupompa vakum marake listrikkalawan OE angka UP30 009286001, HLA-009286001 760687128847, Kiwari, sumber tekanan vakum otomotif asalna tina mesin gas, sarta pangaruh speed ngarobah volume vakum pisan.Nalika mesin dianggurkeun atawa mesin flameouts, tekanan vakum bakal turun, éta bakal pangaruh booster vakum digawé tur safety.Per wahana cara kieu, perlu pikeun meunangkeun sumber tekanan vakum misah, pikeunsolar, hibrid jeung mobil listrik.Ieu bakal ngajawab masalah kakurangan tekanan vakum disababkeun ti mesin.Thepompa vakum otomatisassy, ​​salaku bagian mobil misah aya dina wahana, éta tiasa dianggo misah jeung 12V listrik-motor wungkul, sarta nyadiakeun vakum dipercaya source.Auto gearshift tur mesin béngsin turbocharged pikeun ngaronjatkeun nyetir comfort.Diesel engine pikeun ngaganti pompa vakum mékanis. pikeun ngahemat energy.New mobil énergi (Listrik & hibrid, kandaraan sél suluh) salaku sumber vakum bebas lengkep.

微信图片_20211118141231

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Trading Parts Co., Ltd diadegkeun dina 2015, kalayan ibukota kadaptar 5 juta Yuan.Kami mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan kamampuan panalungtikan & pamekaran, sareng departemen produksi & pamasaran.Aya pabrik, disebut Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS" pikeun pondok) kalayan aréa wangunan 3000 méter pasagi.

Kami bulanan ngahasilkeun langkung ti 300 rébu potongan rakitan rem cakram, sapertos klep proporsi rem, silinder master marake, kaliper marake sareng sajabana ...

 

Pabrik urang

 

Samentara éta, produk urang anu populér kalayan konsumén alatan kualitas stabil sarta tingkat ongkos lumrah.Dina prosés ngembangkeun jangka panjang, parusahaan geus ngadegkeun hubungan gawé babarengan stabil & alus kalawan leuwih ti 100 konsumén asing, sarta lolobana ti Éropa sarta Amérika Kalér, kayaning sababaraha pausahaan kawentar: Cardone, Wilwood jeung saterusna.

Kalawan rentang pinuh ku produk, urang bisa minuhan sakabéh sarat pameseran Anjeun.Waktos kalungguhan urang bakal 30 dugi ka 40 dinten saatos persetujuan pesenan énggal kalayan pangiriman gancang.Kalayan sumanget perusahaan urang "Gawé babarengan, narékahan pikeun Leuwih alus", urang bakal coba pangalusna kami pikeun ngembangkeun efisiensi jeung kompetisi urang jadi pangalusna produsén bagian marake di Cina.

1636546019(1)

Mitra Kami

Keunggulan Kami

微信图片_20211117162337
Polaris
Conex Distribution
Cardone
宗申
WPS图片-修改尺寸

1. Urang boga loba mitra gawé babarengan kawentar, kawas Cardone, Wilwood, KNOTT, CONEX, kinerja rem Hayes, Zong Shen, jeung sajabana.
2. produk urang téh kualitas luhur kalawan 100% test.
3. Urang boga tim insinyur profésional pikeun mantuan Anjeun.
4. Kami manufaktur barang nurutkeun standar TS16949.
5. Kami lokasina di Quzhou, wétaneun Zhejiang, nu deukeut ka Yiwu, Ningbo, sarta Shanghai, sarta merenah pikeun transportasi.

1632907233(8)

Q1.Kumaha carana abdi tiasa harga?
Punten wartosan kami cara kontak sareng sarat anjeun, sapertos dimensi, bahan, kuantitas sareng anu sanésna.

Q2.Naon istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, jeung saterusna.Sareng biasana, deposit 50% diperyogikeun pikeun rencana produksi, sareng kasaimbangan sateuacan kiriman.

Q3.Kumaha carana abdi tiasa sampel?
Urang bakal nawiskeun sampel ka anjeun saméméh bade kana produksi masal.

Q4.Kumaha kadali kualitas anjeun?
Urang beroperasi sakumaha per TS16949 jeung aturan urang saperti kieu.

微信图片_20211123144847

Q5.Kumaha waktos pangiriman?
Barang biasana réngsé dina 30-60 dinten saatos pamayaran anjeun.

Aya nu Heboh Datang

Éta bakal endah pisan!Ngadaptar pikeun manggihan lamun geus siap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami