• rtr

Honda Hand marake Master Silinder Jeung OEM # 45510-HM3-901

Honda Hand marake Master Silinder Jeung OEM # 45510-HM3-901

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Pompa master rem leungeun nyaéta permukaan finish dicét hideung.Sedengkeun pikeun diaméter piston, éta tipe 14mm.Sareng ogé kami gaduh diaméter piston anu béda pikeun dipilih, 12.7mm, 15.87mm, 19.05mm sareng anu sanésna.Pompa leungeun hareup pas 7/8 "stang.Ukuran bolts banjo nyaeta M10x1.25mm sarta ukuran eunteung Gunung nyaeta 10mm.Nomer rujukan nyaéta 45510-HM3-901, 44510-HM3-306, 44510-HM3-305, 45500-463-601,45500-369-671,45500-333-670…

Éta cocog pikeun modél ATV ieu:
Yamaha YFZ450 YFM250/350/400 Banshee Raptor Kodiak Wolverine, Raptor 660R
Honda FourTrax Mandor ES PS 4×4
Honda FourTrax Foreman ES 4×4 2016 Honda FourTrax Foreman ES 4×4
Mandor Honda FourTrax 4×4
Honda FourTrax Mandor Rubicon EPS DL
Honda FourTrax Rancher Otomatis DCT EPS
Honda FourTrax Mandor Rubicon
Mandor Honda FourTrax 500 4×4
Honda FourTrax mandor Rubicon DCT EPS
Honda FourTrax Rancher DCT IRS
Honda FourTrax Rancher
Honda FourTrax Foreman Rubicon Rebo”
Honda Pioneer First Ride
Honda FourTrax Rancher AT
Honda FourTrax Mandor Rubicon
Honda TRX450R
Honda FourTrax Rancher 4 × 4 ES w / PS
Honda FourTrax Rancher AT PS
Honda FourTrax Rancher
Honda TRX90X
Honda Mandor ATV Numpak Pertama


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami