• rtr

Marake Master Silinder Jeung Bagian # S3509 Aluminium Pikeun GM

Marake Master Silinder Jeung Bagian # S3509 Aluminium Pikeun GM

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

Silinder master rem aluminium tuang dipasang dina Drum / Drum, Disc / Drum & Disc / Sistem rem setup disc.(Nalika dina Drum/Drum setup, éta diperlukeun pikeun ngagunakeun klep pangukuran).Kandaraan anu cocog nyaéta kalolobaan Mobil & Truk GM, anu cocog sareng rem manual atanapi kakuatan sareng tiasa dianggo sareng kalolobaan booster.Master silinder boga waduk ganda.Silinder marake tipe krom ieu mangrupa gaya screw-down kalawan caps finned parsial & bolts on cap.Diaméter bore tina silinder marake nyaeta 1-1 / 8 inci, nu boga liang jero tur ngawengku bullet adaptor pushrod.Aya 4 palabuhan total pikeun inlet & outlet, sareng ukuranana 9/16" & 1/2" dina Kadua Sisi.Jarak Gunung nyaéta 3-3 / 8 "pikeun GM Universal Vehicles.

Aplikasi:

1977-1982 Chevrolet Corvette
1967-1976 Chevrolet Corvette
1964-1966 Chevrolet Chevelle
1968-1972 Chevelle w / hareup disc & kakuatan marake
1964-1966 Chevrolet Malibu
1969 Camaro w / 4-Kabayang Disc marake

1

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS" kanggo pondok)didirikan dina 2015, kalawan ibukota didaptarkeun 5 juta Yuan.Kami mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan kamampuan panalungtikan & pamekaran, sareng produksi, aréa gedongna 3000 méter pasagi.

Kami bulanan ngahasilkeun langkung ti 300K buah rakitan rem cakram, sapertos Klep Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Calipers Rem sareng Hydro-Boosters...jsb.

Pabrik urang

 

Oproduk ur populér ti dunya alatan konsistensi pisan stabil dina tingkat kualitas jeung ongkos lumrah.Dina prosés pangembangan jangka panjang, perusahaan parantos ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng stabil sareng langkung ti 100 konsumén reputasi, sapertos Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…

Misi kami nyaéta "The Guardian Of Kasalametan nyetir”.Sumanget perusahaan urang nyaéta "Gawe Babarengan, Narékahan Pikeun Langkung Saé", kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngembangkeun efisiensi sareng kompetisi janten produsén suku cadang anu pangsaéna di China.

1636546019(1)

Mitra Kami

Keunggulan Kami

partner

1. produk kualitas dipercaya dipilih ku konsumén reputasi.
2. OEM / ODM SOP di garis produksi urang per Spesifikasina of ISO / TS16949.
3. rojongan téhnik profésional ti tim insinyur urang.
4. produk rentang pinuh hidrolik & rem listrik pikeun pilihan Anjeun.
5.Fast waktos kalungguhan kalawan 20 ~ 30 poé kana persetujuan ti pesenan anyar pikeun kaluar produk rak.
6. Kami lokasina di Quzhou deukeut ka palabuhan sagara pangbadagna Ningbo, sarta Shanghai, nu merenah pikeun pengiriman barang darat ka palabuhan (Sabudeureun 300 Miles nyetir).

1632907233(8)

Q1.Kumaha carana abdi tiasa harga?
Punten wartosan kami cara kontak sareng sarat anjeun, sapertos dimensi, bahan, kuantitas sareng anu sanésna.

Q2.Naon istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, jeung saterusna.Sareng biasana, deposit 50% diperyogikeun pikeun rencana produksi, sareng kasaimbangan sateuacan kiriman.

Q3.Kumaha carana abdi tiasa sampel?
Urang bakal nawiskeun sampel ka anjeun saméméh bade kana produksi masal.

Q4.Kumaha kadali kualitas anjeun?
Urang beroperasi sakumaha per TS16949 jeung aturan urang saperti kieu.

微信图片_20211123144847

Q5.Kumaha waktos pangiriman?
Barang biasana réngsé dina 30-60 dinten saatos pamayaran anjeun.

Aya nu Heboh Datang

Éta bakal endah pisan!Ngadaptar pikeun manggihan lamun geus siap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami