• rtr

Marake Master Silinder Jeung Dual Disc Brembo Style Ducati 02-65043

Marake Master Silinder Jeung Dual Disc Brembo Style Ducati 02-65043

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

OEM 02-65043 radial marake master silinder fits pikeun 7/8 "diaméterna bore handlebar. Panjang uas nyaeta 7 1/2 ".Jarak ti uas ka handlebare nyaeta adjustable.

Kelengkapan

Taun Jieun Modél Submodel
1994-1998 Yamaha YZF750R --
1995-2007 Yamaha YZF600R --
1997 Yamaha YZF1000R --
1997 Yamaha YZF1000 --
1999 Yamaha YZF R7 --
2001 Yamaha YZF R6S Champions Limited Edition
2006 Yamaha YZF R6S Ulang taun ka-50
2006-2009 Yamaha YZF R6S --
2007 Yamaha YZF R6 pérak
2008 Yamaha YZF R6 Konéng jeung Seuneu
2009 Yamaha YZF R6 Tim Yamaha
2009 Yamaha YZF R6 Gagak
2009 Yamaha YZF R6 B/C Gagak
2011 Yamaha YZF R6 Tim Yamaha
2012 Yamaha YZF R6 GP Dunya 50th ulang
1999-2014 Yamaha YZF R6 --
2011-2012 Yamaha YZF R6 Gagak
2012-2014 Yamaha YZF R6 Tim Yamaha
2001 Yamaha YZF R1S Champions Limited Edition
2005 Yamaha YZF R1 T/C Gagak
2006 Yamaha YZF R1 Édisi terbatas
2006 Yamaha YZF R1 Ulang taun ka-50
2007 Yamaha YZF R1 pérak
2009 Yamaha YZF R1 Tim Yamaha
2010 Yamaha YZF R1 Édisi terbatas
2012 Yamaha YZF R1 GP Dunya 50th ulang
1998-2014 Yamaha YZF R1 --
2011-2013 Yamaha YZF R1 Gagak
2011-2014 Yamaha YZF R1 Tim Yamaha
1980-1981 Yamaha XS850S Husus
1980-1981 Yamaha XS850L Tengah wengi Special
1980 Yamaha XS850 --
1981 Yamaha XS850 Venturer
1978-1979 Yamaha XS750S --
1977 Yamaha XS750-2 Tilu kali
1977-1979 Yamaha XS750 --
1979 Yamaha XS650S2 Khusus II
1982 Yamaha XS650S Warisan
1983 Yamaha XS650S Husus
1983 Yamaha XS650S Warisan Istimewa
1978-1981 Yamaha XS650S Husus
1976 Yamaha XS650 kembar
1975-1981 Yamaha XS650 --
1975-1981 Yamaha XS500 --
1982 Yamaha XS400S Warisan Istimewa
1980-1981 Yamaha XS400S Husus
1976-1980 Yamaha XS360 --
1972 Yamaha XS2 Jalan Kembar 650
1979-1981 Yamaha XS1100S Husus
1980 Yamaha XS1100L Tengah wengi Special
1981 Yamaha XS1100L Tengah wengi Special
1981 Yamaha XS1100 Venturer
1978-1981 Yamaha XS1100 --
1970-1971 Yamaha XS1 kembar 650
2005 Yamaha Vmax 1200 VMX1200 20th Anniversary Limited Edition
1985-2007 Yamaha Vmax 1200 VMX1200
1977 Yamaha RD400 Daytona Husus
1979 Yamaha RD400 Daytona Husus
1976-1978 Yamaha RD400 --
1973 Yamaha RD350 Runtuyan Jalan 350
1974-1975 Yamaha RD350 --
1973 Yamaha RD250 Runtuyan Jalan 250
1974-1975 Yamaha RD250 --
1974-1976 Yamaha RD200 --
1975-1976 Yamaha RD125 --
1987-1989 Yamaha FZR750R --
1991 Yamaha FZR600R Vance jeung Hines Replica
1989-1999 Yamaha FZR600R --
1992 Yamaha FZR600 VH
1989-1990 Yamaha FZR600 --
1988-1990 Yamaha FZR400S --
1988-1990 Yamaha FZR400 --
1991-1995 Yamaha FZR1000 --
1

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS" kanggo pondok)didirikan dina 2015, kalawan ibukota didaptarkeun 5 juta Yuan.Kami mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan kamampuan panalungtikan & pamekaran, sareng produksi, aréa gedongna 3000 méter pasagi.

Kami bulanan ngahasilkeun langkung ti 300K buah rakitan rem cakram, sapertos Klep Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Calipers Rem sareng Hydro-Boosters...jsb.

Pabrik urang

Oproduk ur populér ti dunya alatan konsistensi pisan stabil dina tingkat kualitas jeung ongkos lumrah.Dina prosés pangembangan jangka panjang, perusahaan parantos ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng stabil sareng langkung ti 100 konsumén reputasi, sapertos Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…saterasna.

Misi kami nyaéta "The Guardian Of Kasalametan nyetir”.Sumanget perusahaan urang nyaéta "Gawe Babarengan, Narékahan Pikeun Langkung Saé", kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngembangkeun efisiensi sareng kompetisi janten produsén suku cadang anu pangsaéna di China.

1636546019(1)

Mitra Kami

Keunggulan Kami

partner

1. produk kualitas dipercaya dipilih ku konsumén reputasi.
2. OEM / ODM SOP di garis produksi urang per Spesifikasina of ISO / TS16949.
3. rojongan téhnik profésional ti tim insinyur urang.
4. produk rentang pinuh hidrolik & rem listrik pikeun pilihan Anjeun.
5.Fast waktos kalungguhan kalawan 20 ~ 30 poé kana persetujuan ti pesenan anyar pikeun kaluar produk rak.
6. Kami lokasina di Quzhou deukeut ka palabuhan sagara pangbadagna Ningbo, sarta Shanghai, nu merenah pikeun pengiriman barang darat ka palabuhan (Sabudeureun 300 Miles nyetir).

1632907233(8)

Q1.Kumaha carana abdi tiasa harga?
Punten wartosan kami cara kontak sareng sarat anjeun, sapertos dimensi, bahan, kuantitas sareng anu sanésna.

Q2.Naon istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, jeung saterusna.Sareng biasana, deposit 50% diperyogikeun pikeun rencana produksi, sareng kasaimbangan sateuacan kiriman.

Q3.Kumaha carana abdi tiasa sampel?
Urang bakal nawiskeun sampel ka anjeun saméméh bade kana produksi masal.

Q4.Kumaha kadali kualitas anjeun?
Urang beroperasi sakumaha per TS16949 jeung aturan urang saperti kieu.

微信图片_20211123144847

Q5.Kumaha waktos pangiriman?
Barang biasana réngsé dina 30-60 dinten saatos pamayaran anjeun.

Aya nu Heboh Datang

Éta bakal endah pisan!Ngadaptar pikeun manggihan lamun geus siap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami