• rtr

Pompa vakum marake listrik Withe Hella # UP32 7P0614215A

Pompa vakum marake listrik Withe Hella # UP32 7P0614215A

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Nomer bagian ngagantian tina pompa ieu 7P0 614 215 A, 958.355.215.01, 7P0614215A, jeung 95835521501. Pompa vakum marake listrik ieu cocog pikeun VW Touareg, Porsche Cayenne / Panamera jeung sababaraha kandaraan sejenna saperti kieu:
Jeep Grand Cherokee
3.0L V6 DIESEL Turbocharged 2017
3.0L V6 DIESEL Turbocharged 2018
3.6L V6 2016
3.6L V6 2017
3.6L V6 2018
DODGE DURANGO
3.6L V6 2016
3.6L V6 2017
3.6L V6 2018

Suhu gawé: -40 nepi ka 120 ° C
Cara gawé: ≤ 60SECs / ea
Max vakum: ≥86%
Noise: ≤70dB
Gawé Ayeuna: ≤14A
Nyusu vakum: Ka -50Kpa≤2S;Pikeun -70Kpa≤4S;Ka -80Kpa≤6S
Kahirupan Gawé: ≥500 rébu


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami