• rtr

eBay ngaluncurkeun kategori suku cadang mobil strategis pikeun 2021

Anyar-anyar ieu, eBay ngaluncurkeun kategori strategis suku cadang mobil eBay 2021 dina paméran Frankfurt.Dina kerangka dual-siklus domestik jeung internasional, terus ngamajukeun ékspor suku cadang mobil Cina ngaliwatan saluran e-commerce cross-wates pikeun mantuan ngical paralatan mobil jeung motor jeung mobil Cina jeung pabrik suku cadang motor.Usaha nangkep kasempetan pangembangan e-commerce lintas wates sareng usaha pikeun muka pasar global.

Dina waktos anu sami, eBay nyarios yén éta bakal nyayogikeun dukungan pikeun kawijakan penjualan sareng pangurangan biaya transaksi pikeun kategori strategis ieu.

Salaku tambahan, jumlah mobil di Éropa sareng Amérika Serikat ageung, kalayan umur rata-rata dugi ka 11 taun.Wabah taun ieu nyababkeun gangguan dina ranté pasokan otomotif di Éropa, Amérika, Jepang, sareng Koréa Kidul.Biaya pangropéa sareng perbaikan terus ningkat.

Ku alatan éta, pikeun ngical paralatan mobil sareng motor Cina, pasar luar negeri ngagaduhan poténsi anu ageung, sareng ngalangkungan ékspor e-commerce cross-wates, ngirangan tautan perantara, langsung pencét konsumen luar negeri, ngahubungkeun sareng pasar pasar otomotif global $ 1,4 triliun, bahkan langkung penting. pikeun ékspor industri suku cadang mobil.kasempetan gede.

Sacara husus, genep kategori produk utama dikaluarkeun ku eBay kali ieu ngawengku roda, susunan kabayang ban jeung caps screw kabayang, marake / marake runtuyan produk, transmisi jeung transmisi runtuyan produk, runtuyan sistem knalpot, korsi mobil jeung pangaluyuan gantung chassis.Séri produk sareng sadaya rupa bumi kendaraan / station wagon / séri produk motor, ieu mangrupikeun perkenalan khusus:

Strategis Kategori Hiji: Runtuyan Sistim knalpot

Saatos penjualan sistem knalpot anu saé dina kategori strategis taun 2020, eBay ogé bakal ngalebetkeun konverter katalitik sareng muffler dina kategori strategis taun 2021. Diperkirakeun yén paménta pikeun modifikasi sistem knalpot bakal ngiringan gelombang klimaks anu sanés dina salajengna. taun.

Produk dibagi ngawengku: converters katalitik, sistem knalpot, mufflers, jsb.

kategori strategis 2: korsi mobil na chassis gantung adjustment runtuyan produk

Grup peminat mobil mangrupikeun sakelompok pembeli satia produk suku cadang mobil dina platform eBay.Utamana dina pangaruh wabah taun ieu, beuki loba konsumsi geus dipindahkeun online, nu geus mawa gelombang badag tumuwuhna pikeun produk bagian mobil dirobah.Diperkirakeun yén produk sapertos modifikasi korsi balap sareng panyesuaian sasis bakal teras-terasan langkung kuat taun payun.

Produk anu dibagi kalebet: korsi mobil, alat angkat gantung, alat nurunkeun gantung, jsb.

Strategis kategori tilu: roda, susunan kabayang ban na caps screw kabayang

Produk ban sareng roda parantos janten produk anu paling luhur dina penjualan suku cadang mobil dina platform eBay.Dina taun-taun ayeuna, kalayan naékna merek Cina, produk roda sareng ban buatan Cina laun-laun ngalegaan pangsa pasar online luar negeri.

Produk dibagi ngawengku: rims kabayang jeung rims, ban jeung susunan roda, kacang kabayang jeung caps screw, jsb.

kategori strategis opat: marake / marake runtuyan produk

Saatos kanaékan penjualan cakram rem dina kategori strategis taun 2020, disarankeun yén para penjual Cina terus ngalegaan produk sistem rem anu sanés dina taun 2021 pikeun ngabantosan para penjual Cina dina widang produk anu nguntungkeun ieu nunjukkeun kaunggulanna.

Produk anu dibagi kalebet: cakram marake sareng komponén, set cakram marake, sapatu marake, silinder master marake, jsb.

Kategori strategis lima: kandaraan sagala rupa bumi / gerbong / runtuyan produk motor

Situs AS ngagaduhan paménta ageung pikeun suku cadang kendaraan sadaya rupa bumi (ATV/UTV).Produk sapertos kitu parantos ngajaga tren pertumbuhan anu luhur salami sababaraha taun berturut-turut sareng parantos nyababkeun pangembangan kategori asesoris motor sadayana.Sajaba ti éta, nurutkeun kabiasaan perjalanan pamaké lokal, paménta pikeun produk asesoris RV di situs UK konsentrasi dina periode ti Maret nepi ka Agustus unggal taun.

Produk dibagi ngawengku: roda ban kandaraan sagala rupa bumi, bagian gerbong RV jeung suplai, motor jeung helm balap, ban motor, jsb.

Strategis Kategori Genep: Transmisi jeung Transmisi Produk Series

Penjual Cina henteu ngitung proporsi anu luhur tina séri produk transmisi sareng pangiriman, sareng gaduh seueur rohangan pikeun kamekaran dina penjualan kotak gear, diferensial, clutches, shafts transmisi sareng levers gear.

Produk anu dibagi kalebet: kotak gear sareng bagian, diferensial sareng bagian, clutches sareng bagian, aci transmisi, tuas gear, jsb.

Kategori suku cadang mobil sareng motor mangrupikeun salah sahiji kategori anu gaduh kaunggulan kalapa dina platform eBay.Mibanda grup konsumen badag, adaptations model lengkep, ngawengku jumlahna aya 500.000 model, sarta ngabogaan merenah, gancang jeung akurat asesoris pilarian tur cocog parabot pikeun mantuan pamakéna Milarian jeung meuli suku cadang anu cocog sareng kandaraan anjeun sorangan.Numutkeun data eBay, platform nu trades mobil unggal 2 menit, lampu mobil unggal 2 detik, susunan roda jeung ban unggal 6 detik, sarta bemper sarta Cina Buka unggal 10 detik.

Dina sababaraha taun katukang, kategori suku cadang mobil sareng motor ogé janten kategori juara pikeun pertumbuhan penjualan penjual di Greater China.Numutkeun statistik eBay, dina tilu kuartal kahiji 2020, paménta pikeun pembeli tungtung suku cadang mobil sareng motor dina sadaya situs utama platform eBay parantos ningkat pisan, sareng penjualan sababaraha produk ti penjual Cina parantos ningkat gancang.Di eBay America, produk suku cadang mobil sapertos panangan kontrol anu ngajual Cina gaduh kaunggulan manufaktur parantos ningkat langkung ti 70%, sedengkeun penjualan bemper, sistem knalpot sareng korsi mobil sadayana ningkat langkung ti 50%.


waktos pos: Nov-17-2021