• rtr

Treuk marake Master Silinder Jeung Bagian Jumlah MC39571 Fit GMC Chevrolet

Treuk marake Master Silinder Jeung Bagian Jumlah MC39571 Fit GMC Chevrolet

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Silinder master marake OEM MC39571 gaduh piston diaméterna 0.94″.Éta dijieun ku bahan aluminium sarta ngabogaan reservior dual nu plastic.There aya dua palabuhan outlet: 9 / 16-18 & 1 / 2-20.Cocog jeung Truk of Chevy S-10 Blazer 1983-1994 & S-10 Pickup 1983-1995;GMC Jimmy 1983-1994, Sonoma 1983-1995, Syclone 1991 & Taufan 1992-1993;Oldsmobile Bravada 1991-1994.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami