• rtr

Kahayang: Paménta lintas wates pikeun produk suku cadang mobil Q1 naék dina 2021, sareng total penjualan platform 1.6 kali langkung luhur

Dina 14 April, Wish ngumumkeun data produk suku cadang mobil sababaraha dinten ka pengker.

Dina kuartal kahiji 2021, tingkat pertumbuhan penjualan suku cadang mobil platform Wish ngahontal langkung ti 2.6 kali tingkat pertumbuhan platform Wish sadayana dina waktos anu sami.


Dina satengah kadua 2020, penjualan gudang luar negeri pikeun kategori suku cadang mobil naék langkung ti 1.6 kali rata-rata kanaékan rata-rata gudang luar negeri tina platform dibandingkeun sareng paningkatan kategori gudang luar negeri dina satengah kadua 2019.
Numutkeun kana NetEconomics Agency (100EC.CN), tina sudut pandang sub-kategori anu paling seueur penjualan suku cadang mobil dina platform Wish, Alat Daya, Sarung Tangan Athletic, alat diagnostik otomotif, kompresor hawa sareng produk sanésna gaduh pangaruh paparan anu langkung saé, sarta unggal 1.000 eksposur bisa Bawa jualan luhur-ti-rata.

Dina waktos anu sami, laju ngabalikeun duit decals Mobil, alat mobil, lampu LED & Bar Lampu, Sarung Tangan Athletic sareng produk sanésna langkung handap tina rata-rata.

Ku ngabandingkeun pangaruh konvérsi sareng tingkat ngabalikeun duit, Wish mendakan yén sababaraha produk kalayan penjualan anu rélatif luhur anu pangaruh konvérsina langkung luhur tibatan rata-rata kategori sareng tingkat ngabalikeun duit langkung handap tina rata-rata kategori kalebet: Bagian & Asesoris, Sarung Kursi Mobil, Mobil & Treuk. bagian & asesoris, suku cadang motor, sarung athletic, nyertakeun mobil, kinerja & bagian balap, tanduk, bagian ATV, kacasoca, RV, trailer & Camper Bagian.

Sacara umum, kategori suku cadang mobil anu diobral (listing), produk tunggal (listing), sareng rak anyar (listing) dipatalikeun pisan: aranjeunna langkung dipikaresep dijual (ogé tiasa dianggap yén produk sapertos kitu gaduh penjualan anu langkung saé. ) Prospek) produk anu nyanghareupan leuwih kompetisi ti produk anyar.

Ayeuna, produk sapertos lampu LED & Bar Lampu, Alat Daya, Penguji Batré & Pangecas gaduh saimbang pesenan anu saé (nyaéta, proporsi pesenan anu dikaluarkeun kana total produk langkung luhur tibatan rata-rata), tapi dina waktos anu sami, kawilang leuwih produk anyar asup ka pasar jeung bersaing jeung unggal lianna.Upami anjeun hoyong ngajual produk sapertos kitu, bari ngarebut kasempetan pasar anu lega, anjeun ogé kedah investasi dina operasi lalu lintas langkung seueur pikeun ngajaga kaunggulan kalapa.

Mimitian ti satengah kadua taun 2020, gudang luar negeri pikeun produk suku cadang mobil parantos lebet kana jaman pangwangunan anu gancang.Nepi ka triwulan kahiji 2021, penjualan gudang luar negeri pikeun produk suku cadang mobil sok ngajaga tingkat anu luhur.Dina kuartal kahiji taun ieu, penjualan gudang luar negeri produk suku cadang mobil dibandingkeun sareng kuartal kahiji 2020, sareng tingkat pertumbuhan penjualan ampir dua kali tina pertumbuhan gudang luar negeri sadayana platform.

Bisa diramalkeun yén dina taun 2021 salajengna, penjualan gudang luar negeri produk suku cadang mobil bakal terus ngajaga moméntum anu saé.

Kalayan palaksanaan bertahap sareng perbaikan proyék "gudang sekundér" platform Wish sareng proyék Uni-Freight, Wish ogé ngagancangkeun perbaikan konstruksi sareng jasa gudang luar negeri platform, ngalangkungan gudang luar negeri Wish Express, "gudang sekundér" sareng Wish anu sanés. Gudang luar negeri Proyék pikeun ngagancangkeun pamekaran produk suku cadang mobil bakal janten salah sahiji sorotan dina 2021.


waktos pos: Nov-17-2021