• rtr

Master Brake Cylinder Sareng Hideung Dicét OEM 260-8555-BK Pikeun Manual Adat atanapi Power Brake

Master Brake Cylinder Sareng Hideung Dicét OEM 260-8555-BK Pikeun Manual Adat atanapi Power Brake

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Master silinder marake mangrupakeun bagian ngagantian pikeun Wilwood # 260-8555BK.Diaméter piston hiji ieu 1″ (sarua jeung 25.4mm).Ieu tipe dicét hideung.Dua palabuhan outlet aya di sisi kénca nyaéta 9/16-18″ & 1/2-20″.Sareng pikeun nomer bagian HBS kami, éta AU0501-MC002.Urang ogé boga 1-1 / 8 "diaméterna bore marake master silinder (ngaganti Wilwood # 260-8559-BK).MC002 hideung anodized aluminium master silinder master kami fits pikeun 1964-1973 Mustang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami