• rtr

Caliper Parkir Listrik Sareng OEM 8K0615403B Pikeun Hyundai Rear Kénca Kabayang

Caliper Parkir Listrik Sareng OEM 8K0615403B Pikeun Hyundai Rear Kénca Kabayang

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

Modél No.:344354

merek:HBS

Tempat Asalna:Zhejiang, Cina (Daratan)

Bahan:Beusi tuang

Aplikasi:HYUNDAI

Sertipikat:TS16949

ngajamin:Garansi 12 Bulan

merek:HBS

Ngaran barang:Caliper marake

Nomer modél:58310 38A10/58311 38A10

Inpo tambahan

Bungkusan:Paket nétral

Produktivitas:10000000 PCS

Angkutan:Samudra, Darat, Udara, Ekspres

Tempat Asalna:Zhejiang

Kamampuhan suplai:10000000 PCS

Sertipikat:ISO / TS16949

Kode HS:8714940000

Palabuhan:Shanghai, Ningbo, Quzhou

Jenis pamayaran:L/C, T/T, D/P, Paypal, Western Union

Incoterm:FOB, CFR

Waktos pangiriman:30 poé

Panjelasan Produk

Katerangan:

EPB/Parkir listrik Rear Kénca marake/ marake caliper OE: 8K0615403B Budweg No.344354 pikeun Volkswagen Passat,Auto ieuBagian Pamulihan Parkir listrik pungkur kénca marake caliper cocog pikeunVolkswagen Passat

 

 

 

Gambar produk:

bagian restorasi

58310 38a1058310 38a105831038a1058311 38a10






GM rem caliper:

Brake Caliper OEM 18005263


Caliper marake pikeun GM:

Brake caliper 18005262


Perusahaan:

Auto Brake Caliper

Contact Us 1

Pilari idéal Parkir Listrik Rear Kénca Rem Caliper Produsén & supplier?Kami ngagaduhan pilihan anu lega dina harga barang pikeun ngabantosan anjeun kreatif.Sadaya Caliper Rem Parkir Listrik 8K0615403B dijamin kualitasna.Kami Cina Asal Pabrik of Electric Parkir marake Caliper Volkswagen Passat.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami