• rtr

Marake Beban Sensing Proportioning klep pikeun Mitsubish L200 Triton

Marake Beban Sensing Proportioning klep pikeun Mitsubish L200 Triton

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

The marake loading sensing valve assy mangrupakeun bagian ngagantian pikeun OEM MB618321, MB618320.Ieu cocog pikeun Mitsubishi 4x4c nyokot 1996-2005, L200 Triton 1986-2007 jeung saterusna.spésifikasi mobil make nyaéta kieu:
Mitsubishi Pickup Triton L200 K22T K34T K72T K74T K76T K77T 4D56 4G64.
L200(EUR) (1986.11 – 2001.03)
2000/4WD(TRUK) (K22T) K22T 4G63
2500DIESEL/4WD(TRUCK) (K24T) K24T 4D56
2000/4WD(TRUK PANJANG) (K32T) K32T 4G63
2500DIESEL/4WD(TRUK PANJANG) (K34T) K34T 4D56
2400/4WD(TRUK PANJANG) (K35T) K35T 4G64
L200(EUR/MMTH) (1996.01 – 2007.12)
2500DIESEL/4WD(TRUK) (K74T) K74T 4D56
2400/4WD(TRUK) (K75T) K75T 4G64
3000/4WD(TRUK) (K76T) K76T 6G72
2800DIESEL/4WD(TRUK) (K77T) K77T 4M40


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami