• rtr

Caliper Rem Hareup Sareng 4 Piston Dilapis Beureum Pikeun Mobil Balap

Caliper Rem Hareup Sareng 4 Piston Dilapis Beureum Pikeun Mobil Balap

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

Model No.: Euweuh

Merk: HBS

Sertifikasi: ISO9001: 2000

Bahan: Aluminium Alloy

Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

Ngaran barang: 4-piston marake Caliper

Posisi: As hareup, Diaméter kabayang Luhur 17''

Aplikasi: Marake Disc Diaméterna: 330mm, 345mm

Warna: Beureum Biru Hideung Atawa Bisa Disesuaikeun

Jaminan: Garansi 12 Bulan

Merk: HBS

Inpo tambahan

bungkusan: Paket nétral

Produktivitas: 10000000 PCS

Angkutan: Samudra, Darat, Udara, Ekspres

Tempat Asal: Zhejiang

Kamampuhan suplai: 10000000 Pcs

Sertipikat: ISO / TS16949

Kodeu HS: 8714940000

Palabuhan: Shanghai, Ningbo, Quzhou

Jenis pamayaran: L/C, T/T, D/P, Paypal, Western Union

Incoterm: FOB, CFR

Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Katerangan:

Bagian Restorasi Ieu 4 piston marake caliper hareup boga penampilan tiis tur geulis tur kinerja ngerem alus, Ieu 4 piston marake caliper dipaké dina mobil.tiasa nganggo warna beureum, hideung bulao, sareng warna sanés anu urang ogé tiasa ngaropea dumasar kana pamundut palanggan.caliper ieu kalawan spésifikasi, marake disc diaméterna 330mm na 345mm.sarta dimensi kabayang nyaeta luhur 17 "kalayan bahan alloy aluminium. perlakuan suface bisa dumasar kana pamundut customer urang.

Ngaran barang Badag 4-piston marake caliper
Bahan alloy aluminium
Posisi As hareup, Diaméter kabayang luhureun 17''
Aplikasi Marake disc diaméterna: 330mm, 345mm
Warna Beureum Biru Hideung atawa bisa ngaropéa
ngajamin 12 jaminan bulan

Perlengkapan:

Mobil Balap

1

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS" kanggo pondok)didirikan dina 2015, kalawan ibukota didaptarkeun 5 juta Yuan.Kami mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan kamampuan panalungtikan & pamekaran, sareng produksi, aréa gedongna 3000 méter pasagi.

Kami bulanan ngahasilkeun langkung ti 300K buah rakitan rem cakram, sapertos Klep Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Calipers Rem sareng Hydro-Boosters...jsb.

Pabrik urang

Oproduk ur populér ti dunya alatan konsistensi pisan stabil dina tingkat kualitas jeung ongkos lumrah.Dina prosés pangembangan jangka panjang, perusahaan parantos ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng stabil sareng langkung ti 100 konsumén reputasi, sapertos Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…saterasna.

Misi kami nyaéta "The Guardian Of Kasalametan nyetir”.Sumanget perusahaan urang nyaéta "Gawe Babarengan, Narékahan Pikeun Langkung Saé", kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngembangkeun efisiensi sareng kompetisi janten produsén suku cadang anu pangsaéna di China.

1636546019(1)

Mitra Kami

Keunggulan Kami

partner

1. produk kualitas dipercaya dipilih ku konsumén reputasi.
2. OEM / ODM SOP di garis produksi urang per Spesifikasina of ISO / TS16949.
3. rojongan téhnik profésional ti tim insinyur urang.
4. produk rentang pinuh hidrolik & rem listrik pikeun pilihan Anjeun.
5.Fast waktos kalungguhan kalawan 20 ~ 30 poé kana persetujuan ti pesenan anyar pikeun kaluar produk rak.
6. Kami lokasina di Quzhou deukeut ka palabuhan sagara pangbadagna Ningbo, sarta Shanghai, nu merenah pikeun pengiriman barang darat ka palabuhan (Sabudeureun 300 Miles nyetir).

1632907233(8)

Q1.Kumaha carana abdi tiasa harga?
Punten wartosan kami cara kontak sareng sarat anjeun, sapertos dimensi, bahan, kuantitas sareng anu sanésna.

Q2.Naon istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, jeung saterusna.Sareng biasana, deposit 50% diperyogikeun pikeun rencana produksi, sareng kasaimbangan sateuacan kiriman.

Q3.Kumaha carana abdi tiasa sampel?
Urang bakal nawiskeun sampel ka anjeun saméméh bade kana produksi masal.

Q4.Kumaha kadali kualitas anjeun?
Urang beroperasi sakumaha per TS16949 jeung aturan urang saperti kieu.

微信图片_20211123144847

Q5.Kumaha waktos pangiriman?
Barang biasana réngsé dina 30-60 dinten saatos pamayaran anjeun.

Aya nu Heboh Datang

Éta bakal endah pisan!Ngadaptar pikeun manggihan lamun geus siap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami