• rtr

Pompa vakum marake listrik sareng Bagian # EVP003 Pikeun Kandaraan Énergi Anyar

Pompa vakum marake listrik sareng Bagian # EVP003 Pikeun Kandaraan Énergi Anyar

Katerangan pondok:


  • Model No.:EVP003
  • merek:HBS
  • Tegangan gawé:9-16v
  • Tegangan dipeunteun:DC 12V
  • Volume vakum: 4L
  • Jumlah modél:EVP003
  • Dipeunteun Ayeuna:≤4A
  • Max.Tekanan vakum (%):> 86%
  • bising: <55dBA
  • Suhu gawé:-40 nepi ka 120 ° c
  • Torsi kaluaran:0,12 Nm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pompa vakum marake listrik HBS # EVP003 cocog pikeun 1. Otomatis gearshift tur mesin béngsin turbocharged pikeun ngaronjatkeun kanyamanan nyetir;2. Mesin Diesel pikeun ngaganti pompa vakum mékanis pikeun ngahemat énergi;3. Mobil énergi anyar (Listrik & hibrid, kandaraan sél suluh) salaku sumber vakum mandiri lengkep.Ieu boga kaunggulan tina Compact Design;Desain hirup panjang;Ngahemat énergi;Paké grafit karbon bahan timer lubricating pikeun pumpm rotor na wilah, pangropéa bébas.

    Pitunjuk pemasangan nyaéta kieu:

    Electric-Vacuum-Pump

    Sareng parameter téknik nyaéta:

    图片1 图片2

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami